AktivnostiBitno za OSINovostiPoludnevni boravak

10 godina Gift Matching Programa ZABE

Zagrebačka banka je svečano obilježila desetu godišnjicu Programa zajedničkog doniranja putem kojeg su zaposlenici Banke, uz potporu Zaklade UniCredit, donacijama vrijednim više od 2,5 milijuna kuna poduprli rad više od 80 neprofitnih udruga koje djeluju u Hrvatskoj.

Gift Matching je projekt je u kojem se zaposlenici Banke angažiraju kao ambasadori udruga koje sami odabiru te promoviraju njihov rad i potiču kolege na doniranje. Na kraju svakog ciklusa Zaklada UniCredit udvostručuje donirani iznos pa udruge u konačnici dobivaju dvostruko.

Pokroviteljica svečanosti Programa zajedničkog doniranja bila je predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović.

„Ovaj program dio je društvene odgovornosti koja u našoj Banci ima dugu tradiciju i dio je naše korporativne kulture kojom podupiremo vrijedne aktivnosti usmjerene onima kojima je potpora zaista potrebna. Mogućnost da zajedno pomažemo drugima stvara osjećaj zajedništva, ali i osjećaj pripadnosti i zadovoljstva. Uvjeren sam da ćemo i dalje sudjelovati u Programu zajedničkog doniranja, svjesni da i naš najmanji doprinos može nekome značiti neprocjenjivu vrijednost. Na svemu Vam tome u svoje ime i u ime cijele Uprave dvostruko, od srca zahvaljujem“, poručio je Miljenko Živaljić, predsjednik Uprave Zagrebačke banke. 

Zahvaljujući Mandi Bjelici, djelatnici Zagrebačke banke Udruga osoba s invaliditetom Slavonski Brod je već 9 godina uključena u Program.

Bila nam je izuzetna čast sudjelovati u svečanom programu i osobno se zahvaliti, prije svega našoj ambasadorici, ali i svim djelatnicima koji su nam pomogli svojom prilozima. Ovo je jedinstven način doniranja i najbolji primjer kako i velike kompanije mogu ujediniti svoje radnike i upravu u društveno korisnom programu.

     

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content