AktivnostiBitno za OSINovostiPoludnevni boravakProjektiRazličiti a jednaki

Dragi naši članovi udruge, volonteri i simpatizeri.

Dragi naši članovi udruge, volonteri i simpatizeri.

Pozivamo vas, da nam se pridružite u našim online radionicama. Nažalost, zbog nemogućnosti okupljanja u boravku došli smo na ideju da održavamo radionice online, preko Viber-a, WhatsApp-a i Facebook-a.
Raspored radionica od ponedjeljka do petka.

Ponedjeljkom ćemo biti malo kreativni. Kod kuće ćemo izrađivati razne ukrase pa ćemo si međusobno podijeliti na našem prvom susretu kojeg jedva čekamo. U izradu artikala uključiti ćemo i svoje ukućane što je odlična ideja da se svi malo opustimo u ovom vremenu. Vjerujem da će biti zanimljivo.

Utorak će svatko od nas doma nešto praviti za doručak, ručak ili večeru pa ćemo podijeliti na FB stranici. Naše djelatnice Gordana i Sandra održavati će mini vrt kako bi imali svježeg povrća kad se okupimo svi zajedno u boravku.

Srijeda je vrijeme za druženje uz kavu i rekreaciju. Preko Viber aplikacije uspostavit ćemo zajednički poziv kako ne bi zaboravili Vaš glas. :). Kratak podsjetnik da je srijeda dan i za vježbanje. Na FB stranici udruge možete pronaći video s vježbama koja su snimile naša Luana i Veronika.

Četvrtak je dan za radionice edukativnih sadržaja, kino klub i likovnu radionicu. Prezentacije će izrađivati i prezentirati voditeljica programa Valentina Štivičić i članovi udruge. Članovi će dobiti prezentacije putem e-maila, FB, Vibera ili WhatsApp-a.

Petak je vrijeme je za igre preko Vibera, WhatsApp i Messengera igrat ćemo igru kaladont, država, grad, selo i naravno sve igre koje nam padnu na pamet, a budu se u mogućnosti igrati preko aplikacija.

Do našeg sljedećeg susreta sve Vas lijepo pozdravljam. Čuvajte se.

#ostanidoma

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content