AktivnostiNovostiSport

Let jedrilicom

“Nebo je moj, nebo mi je frend, samo s neba tako jasno vidim svijet… Ne treba mi mir, da mi bude miran let!”

Vidjevši u medijima da i OSI mogu letjeti u jedrilici, prošle godine smo kontaktirali Aeroklub „Brod“ i njihovog ravnatelja Marinka Jozića koji nas je posjetio i svojim toplim, srdačnim pristupom razbio svaki strah i nedoumice. I kad su se poklopili svi povoljni uvjeti, dogovoren je termin letenja za naše članove Udruge „Loco-Moto“.
Predivni dečki i djevojke Aerokluba učinili su da se osjećamo moćno i snažno.

I stvarno, nisu nam bile potrebne nikakve posebne pripreme, samo dva spretna mladića da nas unesu u jedrilicu. Nevjerojatan osjećaj. Već nakon par sekundi svaki strah je nestao i samo smo uživali u prekrasnom pogledu.  Oni koji ne mogu hodati po livadama, preletjeli su ih na krilima jedrilice i još jednom pokazali i sebi i drugima…DA, I ONI TO MOGU!
Ovaj hvale vrijedan događaj nastao je u sklopu projekta „Terapijsko letenje za članove Udruge osoba s invaliditetom Loco-Moto Slavonski Brod“. Projekt je financiran od strane Grada Slavonskog Broda i Aerokluba „Brod“. Velikim nesebičnim činom, osmijeh je stavljen na lica mnogih kojima ovakav događaj mnogo znači.
Veliko hvala Aeroklubu “Brod” na trudu što je omogućio članovima Udruge “Loco-Moto” da vide svoj grad iz nove perspektive-one šire i veće… Dokazali su nam da kada si u zraku nema vremena za razmišljanje o problemima, oni postanu sitni i nevidljivi…
Osjetiš samo prozračnost i gibanje te poželiš da let traje što duže..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content