AktivnostiNovostiRazličiti a jednakiSport

Poreč- sportski susreti OSI

Vratili smo se s kratkog, ali ispunjenog putovanja s državnih sportskih susreta osoba s invaliditetom održanog u Poreču. Članovi Udruge Loco-moto istaknuli su se kao predani sportaši te osvojili medalje u sljedećim kategorijama: šah-ekipno 2.mjesto; pikado-pojedinačno, kategorija kolica 1. i 3. mjesto žene; viseća kuglana-muški pojedinačno CP 2. mjesto; viseća kuglana- žene pojedinačno kolica, 1.,2.,3. mjesto, viseća kuglana- žene pojedinačno CP, 1. i 2. mjesto. Posebno smo ponosni na osvojenu medalju u kategoriji viseća kuglana ekipno- žene. Bravo za sve natjecatelje i natjecateljke! 

Putem smo posjetili Ogulin, i uvidjeli da grad više cijeni svoju Ivanu Brlić Mažuranić, nego Slavonski Brod, obzirom na interaktivnu kulturno – turističku atrakciju Kuća Ivane Brlić-Mažuranić koja slavi djela i život Ivane, ali i ostala djela europske književnosti inspirirane bajkama i povijesnim mitovima.
Poreč oduševljava spojem raznolike šumske vegetacija i morskog zraka, čistoćom i mirom, ali u gradu od otprilike 17. 000 stanovnika, mi smo ih u centru grada vidjeli najviše pet. Svakako je zanimljivo posjetiti obalu izvan sezone i vidjeti drugu stranu turizma.
Uživali smo u izvrsnoj hrani, prekrasnom hotelu, neobičnom krajoliku, suncu i veselom druženju!

  

    

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content