AktivnostiNovostiPomoć u kućiProjekti

Projekt Zaželi posao – pruži podršku III ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA

Dana 07.08.2023. godine Udruga osoba s invaliditetom Slavonski Brod „Loco-Moto“ održala je završnu konferenciju u sklopu projekta „Zaželi posao – pruži podršku III“ gdje je priliku za zapošljavanjem dobilo 13 žena koje su svoje radne zadatke, kroz šestomjesečnu provedbu projekta, uspješno i realizirale.

13 žena potpisalo je ugovore o radu sa 1.2.2023., a zaključno sa 31.7.2023. godine te su pružale podršku za sveukupno 93 krajnjih korisnika, osoba sa invaliditetom i osoba treće životne dobi na području Brodsko-posavske županije.

Projekt je ženama donio sigurnost na 6 mjeseci kroz ugovor o radu, a krajnji korisnici su bili, kroz podršku i pomoć, uključeni u društvo, a njihove prepreke su minimalizirane.

Udruga osoba s invaliditetom Slavonski Brod „Loco-Moto provela je projekt Zaželi posao – pruži podršku 3 u partnerstvu  s Hrvatskim zavodom za socijalni rad Slavonski Brod i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Slavonski Brod. Projekt se je provodio u okviru Program zapošljavanja žena Zaželi – faza III. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Cilj projekta bio je zaposlit teže zapošljive žene, unaprijediti njihov radni potencijal i osnažiti ih za tržište rada te povećati razinu kvalitete života i socijalnu uključenost osoba s invaliditetom i osoba starije životne dobi u Brodsko-posavskoj županiji.

Razdoblje provedbe projekta je 19.12.2022 – 19.08.2023. Vrijednost projekta je 85.274,40 eura/642.500,00 kuna (100% bespovratna sredstva)

Udruga osoba s invaliditetom Slavonski Brod  „Loco-Moto“ čestita ženama na uspješno izvršenim radnim zadatcima, a mi se veselimo objavi novog poziva „Zaželi – sprečavanje institucionalizacije“ koji uskoro izlazi van.

Kako nam je bilo na završnoj konferenciji možete pogledati putem poveznice:

Za više informacija:

www.strukturnifondovi.hr

www.esf.hr

Skip to content