AktivnostiNovostiPomoć u kućiProjekti

Projekt Zaželi posao – pruži podršku III- potpisivanje ugovora

Projekt Zaželi posao – pruži podršku III Ugovore o radu potpisalo je 13 žena

Dana 01.02.2023. godine Ugovore o radu na 6 mjeseci potpisalo je 13 žena. 13 žena će pružati pomoć i podršku za 78 krajnjih korisnika na području Brodsko-posavske županije.

Projekt mnogo znači ženama jer će 6 mjeseci biti zaposlene, a primat će plaću što im daje određenu sigurnost, a krajnjim korisnicima socijalnu uključenost u društvo.

Udruga osoba s invaliditetom Slavonski Brod „Loco-Moto provodi projekt Zaželi posao – pruži podršku 3 u partnerstvu  s Hrvatskim zavodom za socijalni rad Slavonski Brod i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Slavonski Brod. Projekt se provodi u okviru Program zapošljavanja žena Zaželi – faza III. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Cilj projekta je zaposliti teže zapošljive žene, unaprijediti njihov radni potencijal i osnažiti ih za tržište rada te povećati razinu kvalitete života i socijalnu uključenost osoba s invaliditetom i osoba starije životne dobi u Brodsko-posavskoj županiji.

Razdoblje provedbe projekta je 19.12.2022 – 19.08.2023. Vrijednost projekta je 85.274,40 eura/642.500,00 kuna (100% bespovratna sredstva)

Udruga osoba s invaliditetom Slavonski Brod  „Loco-Moto“ čestita ženama na zaposlenju i želi puno uspjeha u radu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content