AktivnostiBitno za OSINovostiPoludnevni boravakUncategorized

Team building u Termama Jezerčica

U sklopu Institucionalne potpore, financirane od Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, predviđeno je i operativno planiranje i edukacija, odnosno team building članova Upravnog odbora i zaposlenika Udruge koji zajedno rade, voditelja projekata i programa.
S obzirom da se tijekom 2021. godine održala Izborna Skupština izglasano je i novo članstvo u Upravnom odboru Udruge. U međuvremenu je zaposleno i dio novih djelatnika tako da smo smatrali kako je dobro provesti jedan vikend u edukativno, opuštajućoj atmosferi kako bi se bolje upoznali, naučili bolje komunicirati međusobno i s korisnicima.
Odlučili smo se na vikend u Termama Jezerčice u Donjoj Stubici jer nam se ta lokacija uklapala u predviđeni proračun, ali i naše potrebe.
Predavačica Davorka Čavar Lovrić, prof. kliničke psihologije, pripremila nam je zanimljive, interaktivne radionice u kojima smo puno saznali o sebi, ali i o kolegama. Vodila nas je ležerno kroz vještine komunikacija i vježbala s nama nenasilno rješavanje sukoba.
Kako bi se bolje povezali kao tim smatrali smo da je dobro vikend upotpuniti i sa zabavnim sadržajem. I tako, red predavanja, red opuštanja u bazenu uz obilaske Muzeja Krapinskog neandertalca i Starog sela u Kumrovcu i imamo i koristan i nezaboravan vikend, nakon kojega ćemo, uvjerena sam, raditi efikasnije i s puno više razumijevanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content