BK “Dan”

Boćarski klub “Dan”

Boćarska sezona svake godine počinje u Ožujku, do tada sve ekipe, klubovi moraju biti spremni za natjecanja koja se održavaju u brojnim gradovima. Da bi se postigli dobri rezultati i dobar plasman na prvenstvima i kupovima važan je trening i dobra priprema. Na žalost naš BK „Dan“  ima dosta problema s tim jer nam fali termina i dvorana za treninge. Tu nam dodatno stvaraju probleme i financije. Ali nekako se snalazimo i za sad nam ide dobro, moglo bi biti puno bolje da više treniramo.

Početkom godine dodjeljene su Županijske  i  Gradske nagrade za najbolje ekipe, klubove  i  sportaše u protekloj godini a Danijela Uljatovski je proglašena za najboljeg sportaša s invaliditetom.

Naša rekreacijska ekipa: Nil Kuduz, Marizela Vuković, Višnja Varoščić i Vladimir Juras su na turniru u Zagrebu povodom obilježavanja 10.godina postojanja Boćarskog kluba „Željko Klepač“ osvojili prvo mjesto.  Dora Bašić u BC2 kategoriji  drugo mjesto, a Darko Franciković u istoj kategoriji BC2, prvo mjesto.

Imali smo i izbornu skupštinu te je došlo do velikih promjena u klubu. Dora Bašić je izabrana za novu predsjednicu boćarskog kluba, Dragan Rončević za zamjenika predsjednika a Danijela Uljatovski je izabrana za tajnicu/zapisničara kluba.

Kao i svake godine  bili smo domaćini turnira povodom obilježavanja „Bljeska“ te smo imali najveći broj odazvanih Klubova/ekipa do sada.  Iduće godine nadamo se još većem odazivu.

Na ekipnom prvenstvu Hrvatske održanom u Zagrebu  naša ekipa (bc2+bc2+bc1) Dora Bašić, Darko Francišković i posuđeni igrač iz Varaždina Igor Radošević  osvojili su 2.mjesto.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane koji bi željeli  boćati biti dio ekipe ili samo probati boćati da nam se jave u Udrugu Loco-moto.

 

WEB STRANICA BK DAN

Skip to content