AktivnostiBitno za OSINovostiPomoć u kućiProjekti

Projekt Zaželi posao – pruži podršku II Ugovore o radu potpisalo je 18 žena

Dana 18.12.2020. godine Ugovore o radu na 12 mjeseci potpisalo je 18 žena. 18 žena će pružati pomoć i podršku za 108 krajnjih korisnika na području Brodsko-posavske županije.

Projekt mnogo znači ženama jer će 12 mjeseci biti zaposlene, a primat će plaću što im daje određenu sigurnost, a krajnjim korisnicima socijalnu uključenost u društvo.

Udruga osoba s invaliditetom Slavonski Brod „Loco-Moto provodi projekt Zaželi posao – pruži podršku 2 u partnerstvu  s Centrom za socijalnu skrb Slavonski Brod i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Slavonski Brod. Projekt se provodi u okviru Program zapošljavanja žena Zaželi – faza II. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Cilj projekta je zaposliti teže zapošljive žene, unaprijediti njihov radni potencijal osnažiti ih za tržište rada te povećati razinu kvalitete života i socijalnu uključenost osoba s invaliditetom i osoba starije životne dobi u Brodsko-posavskoj županiji.

Razdoblje provedbe projekta je 05.10.2020 – 05.04.2022. Vrijednost projekta je 1.671.490,00 kn (100% bespovratna sredstva)

Udruga osoba s invaliditetom Slavonski Brod  „Loco-Moto“ čestita ženama na zaposlenju i želi puno uspjeha u radu.

Sadržaj ovog dokumenta isključiva je odgovornost Udruge osoba s invaliditetom Slavonski Brod “Loco – Moto”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content